Søk
  • Odd-Erik Zimmer

Sånn kommer du igang med din hjemmeside


Hvis du går med et ønske om å ha din egen hjemmeside enten for å komme i kontakt med kunder, selge på nettet, dele hobbyen din eller kanskje dele noe fra livet ditt gjennom en blogg, finner du en enkel steg-for-steg guide for å komme igang under.


1) SKAFF ET DOMENE

Domenet er navnet på siden din og det dine besøkende skriver inn i adressefeltet i nettleseren for å finne nettopp din side. For næringsdrivende vil det være naturlig å ønske et domene som enten er navnet på firmaet eller produktet som selges. For alle .no domener må eieren av domenet være et norsk selskap eller privatperson og domenet må bestilles fra en registrar.


Vi i Average JOE Incorporated har valgt domeneshop.no som vår foretrukne registrar og kan tilby .no domener for alle norske selskap og privatpersoner. Sjekk om ditt ønskede domene er ledig på domeneshop.no


2) LAG EN NETTSIDE

Dette høres enkelt ut og det er mange måter å gjøre det på. Hvis du kan koding i html trenger du ikke mer enn en notepad på datamaskinen din og god tid for å lage siden. For de som ikke kan kode eller har tid til å lære seg det finnes det flere alternativer der ute.


Vi i Average JOE Incorporated foretrekker å bruke wix.com for utvikling av nettsider og tilbyr spesiallagede sider for deg og din bedrift til faste lave priser.


3) PUBLISER NETTSIDEN DIN

For å få siden din på nett må den lagres på en server der andre kan finne den. Hvis du valgte å gå for å kode selv i punktet over kan du igjen gå til domeneshop.no for å leie webhotell (hosting) fra dem.


Vi i Average JOE Incorporated bruker webhotellet hos wix.com for våre nettsider. Med servere spredd over hele verden har sidene en veldig lav nedetid og en høy hastighet. Webhotell er inkludert i prisen for nettsider utviklet av oss.


4) OPPDATER NETTSIDEN DIN

Over tid vil det være behov for å endre innholdet eller utseende på nettsiden din. Det kan være bilder, tekst, ny adresse eller nye produkter som skal inn på siden.


Vi i Average JOE Incorporated kan holde siden din oppdatert. Om du skaffer innholdet selv eller ønsker at vi skal produsere det for deg er helt opp til deg. Oppdateringer skjer kjapt og helt uten nedetid på din nettside.


Følg gjerne linkene for å komme igang med din nettside i dag. Les også om viktige ting å tenke på i utviklingen av hjemmesiden din her. Om du heller ønsker at vi skal lage hjemmesiden mens du fokuserer på kjernevirksomheten din er det bare å ta kontakt i dag.

2 visninger0 kommentarer

© 2019-2020 by AVERAGE JOE INCORPORATED AS - Org.nummer: 916 886 330 - Personvernerklæring